Hapet afati i ri aplikimesh në programet e ciklit të dytë, me Kohë të plotë

Njoftojmë se është miratuar propozimi mbi hapjen e një afati të aplikimit në programet e ciklit të dytë, me Kohë të plotë, për periudhën 20-27 nëntor 2013, ora 16.00. Vetëm për studentët e diplomuar në datë 25 tetor 2013 në Fakultetin e Drejtësisë të UT-së. Njoftimi i plotë për kuotat

Njoftim për kurset e gjermanishtes

DAAD (Shërbimi i Shkëmbimit Akademik Gjerman) do të financojë edhe këtë semestër Kurse të Gjuhës Gjermane pranë Fakultetit të Ekonomisë. Kursi 2: I Avancuar 2 Kursi do të ketë tashmë një format, ku studentët do të kenë mundësi që përveç njohurive të gjermanishtes të zgjerojnë edhe njohuritë e tyre historike, gjeografike dhe politike mbi Gjermaninë. Gjatë kursit […]

Njoftime për regjistrime

Njoftim për regjistrim në Bachelor me Kohë të pjesshme Njoftim për rregjistrimin në Master Profesional, Master Shkencor