Fotogaleria

April 25, 2019

Tryezë bashkëbisedimi e Këshillit Kombëtar të Integrimit Europian në Fakultetin e Drejtësisë

Këshilli Kombëtar i Integrimit Europian, në bashkëpunim me Fakultetin e Drejtësisë, Universiteti i Tiranës, organizoi në datën 23.04.2019 një bashkëbisedim me studentë dhe pedagogë të këtij Fakulteti. Fokusi […]
April 23, 2019

FAKULTETI I DREJTËSISË (UT) MERR PJESË NË KONKURSIN NDËRKOMBËTAR TË UNIVERSITETIT TË OKSFORDIT (UK)

Ekipi i Fakultetit të Drejtësisë, nën drejtimin e Prof.Asoc. Oriona Muçollari dhe i përbërë nga studentët Albi Mato, Eugerta Muçi, Luizita Voda, Marash Logu, Silvana Rusi, […]
March 26, 2019

“Mbështetja e mjeteve juridike efektive vendase dhe lehtësimi i ekzekutimit të vendimeve në Shqipëri”

Sistemi e arsimit të lartë luan një rol të rëndësishëm në përgatitjen e gjeneratës së re të avokatëve. Prandaj, ka një rëndësi të veçantë përfshirja e […]
March 25, 2019

Eventi i Lancimit te Programit Master ne Kriminologji

Fakulteti i Drejtesise, mbeshtetur nga prezenca e OSBE-së, ne kuader te nje Granti te ambasadës britanike po zbaton nje projekt per ngritjen e një programi master ndërdisiplinor në […]