Njoftime

December 9, 2019

GRUPET E VITIT TE PARE MASTER SHKENCOR DHE PROFESIONAL

MASTER SHKENCOR CIVIL MASTER SHKENCOR PENAL MASTER SHKENCOR PUBLIK MASTER PROFESIONAL CIVIL MASTER PROFESIONAL PENAL MASTER PROFESIONAL PUBLIK MASTER PROFESIONAL EU BUSINESS LAW
December 6, 2019

APLIKANTËT FITUESIT NË PROGRAMIN E CIKLIT TË DYTË TË STUDIMIT PËR VITIN AKADEMIK 2019 – 2020, MASTER SHKENCOR DHE MASTER PROFESIONAL, PËR SHKAK TË KUOTAVE TË PA PLOTËSUARA NË REGJISTRIMET E PERIUDHES 21 – 25 NENTOR 2019.

~ KLIKO NË RUBRIKAT E MËPOSHTME -> MASTER SHKENCOR PENAL -> MASTER SHKENCOR PUBLIK -> MASTER PROFESIONAL CIVIL -> MASTER PROFESIONAL PENAL -> MASTER PROFESIONAL PUBLIK […]
December 6, 2019

NJOFTIM

NJOFTOHEN STUDENTËT E FAKULTETIT TË DREJTËSISË TË UNIVERSITETIT TË TIRANËS SE PROCESI MËSIMOR DO TË RIFILLOJË DITËN E MARTË , DATË 10.12.2019, NË PROGRAMIN E INTEGRUAR […]
December 5, 2019

Hapet Thirrja për Bursa për Studentët në Gjermani të Programit Erasmus +