Njoftime

May 22, 2019

Njoftimi per Ese

Ministria e Kulturës, në kuadër të ditës ndërkombëtare të Pronësisë Intelektuale – 26 Prill, fton të gjithë studentët e fakulteteve të drejtësisë në Republikën e Shqipërisë të […]
May 20, 2019

DATAT E PROVIMEVE MASTER SHKENCOR DHE PROFESIONAL, SEMESTRI I DYTË.

    KLIKO -> DATAT E PROVIMEVE MASTER SHKENCOR DHE PROFESIONAL, SEMESTRI I DYTË
May 17, 2019

Studentet te cilet nuk kane mundur te plotesojne dokumentacionin per perfitimin e burses financiare ne afatet e caktuara, jane te lutur te dorezojne dokumentacion e kerkuar duke filluar nga dt.17.05.2019.

Dokumentacioni i nevojshëm për vërtetimin e statusit të studentëve të kategorive sociale sipas VKM-së nr. 39, datë 23.01.2019. pika 6, që i referohet pikës 5-së, të […]
May 16, 2019

Data provimesh Bachelor me kohe të Plotë dhe të Pjesshme

  KLIKO ->  Datat e provimeve Bachelor me kohë të Plotë dhe të Pjesshme                   .