Datat e provimeve për sezonin e vjeshtës për programet Master Shkencor dhe ProfesionalLINKU JU TERGON MËNYRËN E REGJISTRIMIT TË PROVIMEVE DHE PËRMIRSIMEVE.

PËRMIRESIM -> Kliko këtu

REGJISTRIMI I PROVIMEVE -> Kliko këtu

JU LUTEMI TE KRYENI REGJISTRIMET NE AFATET E PERCAKTUARA SIPAS RREGULLORES SE SISTEMIT INFORMATIK, NENI 11.

RREGULLORE PËR FUNKSIONIMIN E SISTEMIT -> Kliko këtu

SUKSESE!