04 Jul

Në kuadër të aktiviteteve të organizuara ne nderim te pervjetorit te vdekjes se Heroit tone Kombetar Gjergj Kastriot Skenderbeu, Departamenti i të Drejtës Publike, Fakulteti i Drejtësisë do të organizojë, në datë 06 Korrik 2018, ora 10.00, tek salla doktorale,  Konferencën Shkencore “Te drejtat e Njeriut dhe Drejtesia Gjinore.”

Kjo Konferencë synon të paraqesë një retrospektivë të kontributit të dhënë nga Fakulteti i Drejtësisë dhe Departamenti i së Drejtës Publike si pjesë integrale e tij në zhvillimin e te drejtave te njeriut dhe drejtesise gjinore në Shqipëri, si edhe të shërbejë si forum ku do të diskutohen problematikat dhe bëhen propozime për reforma të mundshme në këtë fushë.

Ju mirepresim!