23 May

Të nderuar miq, kolegë dhe bashkëpunëtorë!

Kolegji Universitar i Biznesit ka kënaqësinë t’Ju ftojë në Konferencën V Kombëtare Shkencore me temë “DINAMIKAT E TË DREJTËS DHE EKONOMISË SHQIPTARE NGA PERIUDHA E SKËNDERBEUT DERI NË LEGJISLACIONIN BASHKËKOHOR”, e cila do të mbahet ditën e premte, dt. 25 Maj 2018, ora 09:00 në mjediset e Kolegjit Universitar të Biznesit.Ju mirëpresim!