30 Apr

Kjo eshte thirrja e pare per pjesemarrje ne Konferencen  Nderkombetare Shkencore “

“FIGURA E  SKËNDERBEUT NDËR VITE, ÇËSHTJE DISKUTIMI PËR ALBANOLOGËT ”

qe do te zhvillohet ne datat 5 dhe 6 Tetor ne Vlore nga Fakulteti i Shkencave Humane ne Universitetin Ismail Qemali.
Afati per dorezimin e ABSTRAKTIT eshte 20 Qershor 2018!