26 Feb

Rezultatet e provimit ” E drejta e shoqerive tregetare” date 24.02.2018 jane publikuara ne faqen web:

http://cleanscore.tk/e-drejte-e-shoqerive-tregtare-24-shkurt-2018-prof-as-dr-a-malltezi/

tek titulli ” Provime” te perzgjedhin lenden. ” E drejte e shoqerive tregetare” dhe te vendosin kodin e tezes ne menyre qe te marin piket.

Faleminderit