19 Feb

Njoftim per hapjen e thirrjes per aplikim per Javen Nderkombetare Studentore e cila do te organizohet  ne Beograd, Serbi ne datat 15-23 Korrik 2018.

Aplikim kalon ne dy faza. Faza e pare eshte plotesimin i formularit te aplikimit dhe faza e dyte eshte intervista me skype. Per me shume informacion lutemi vizitoni websiten www.iswib.org