23 Jan

Universiteti Mesdhetar i Shqiperise ne bashkepunim me Kolegjin AAB ne Prishtine do te organizoje Konferencen shkencore nderkombetare me titull “Drejtesia per te miturit, realitete dhe sfida” ne daten 19.02.2018.

Jane te mirepritur ne kete Konference shkencore nderkombetare pedagoget dhe studentet e nivelit Master per referime dhe kumtesa.

KONFERENCË SHKENCORE NDËRKOMBËTARE.ENGLISH

KONFERENCË SHKENCORE NDËRKOMBËTARE.ENGLISH