01 Sep

Njoftojme Maturen shteterore 2017 qe rregjistrimet ne Fakultetin e Drejtesise per vitin e pare do te vijojne edhe gjate dites te festes se Bajramit, diten e shtune, dhe diten e diele nga ora 08:00- 20:00.

 Ju mirepresim!