LISTA SHTESE E STUDENTEVE TE CILET PERFITOJNE BURSE FINANCIARE PER VITIN AKADEMIK 2019-2020. STUDENTET E MEPOSHTEM DUHET TE HAPIN NR.LLOGARIE PRANE BANKES CREDINS DHE TA PARAQESIN PRANE ZYRES SE FINANCES.

LISTA EMERORE E STUDENTEVE QE PERFITOJNE PERGJYSMIM NGA TARIFA E SHKOLLIMIT , NE VITIN AKADEMIK 2019-2020, PER CIKLIN E DYTE TE STUDIMEVE MASTER
February 6, 2020
MANDATET E TARIFES SE SHKOLLIMIT PER CIKLIN E DYTE TE STUDIMEVE MASTER, MANDATET E TARIFES SE SHKOLLIMIT PER CIKLIN BACHELOR DO DALIN NE DITET NE VIJIM. AFATI I PAGESES ESHTE DERI NE MAJ 2020.
February 7, 2020
LISTA SHTESE E STUDENTEVE TE CILET PERFITOJNE BURSE FINANCIARE PER VITIN AKADEMIK 2019-2020. STUDENTET E MEPOSHTEM DUHET TE HAPIN NR.LLOGARIE PRANE BANKES CREDINS DHE TA PARAQESIN PRANE ZYRES SE FINANCES.
Lista shtesë e studentëve që trajtohen me burse financiare  për vitin akademik 2019-2020 BACHELOR
Nr. Emër Mbiemër Dega Viti
1 Oksana Alla Bachelor 3
2 Jetlinda Ademaj Bachelor 1
3 Stiljano Zenelaj Bachelor 1
4 Servete Çeka Bachelor 3
5 Mario Guri Bachelor 2
6 Ferit Spahiu Bachelor 2
7 Mariza Sharka Bachelor 1
8 Lorna Dobra Bachelor 1
9 Elda Ademaj Bachelor 2
10 Hike Sela Bachelor 3
11 Brikena Allaraj Bachelor 2
12 Henri Bylykbashi Bachelor 2
13 Mariglena Benoja Bachelor 3
14 Kristela Gjonaj Bachelor 2
15 Belinda Zekaj Bachelor 1
16 Enxhi Xhyraj Bachelor 2
17 Kristina Halimi Bachelor 1
18 Rafaela Myrselaj Bachelor 1
19 KRISTJANA BUSHGJOKAJ Bachelor 1
20 Kostana Kuka Bachelor 2
21 Rielsa Lica Bachelor 2
22 Nefelja Prasta Bachelor 1
23 Klea Xhepa Bachelor 1
24 Zamira Laci Bachelor 3
25 Erald Llusha Bachelor 2
26 Krisela Bushi Bachelor 1
27 Fatrina Shatri Bachelor 2
28 Stelina Morina Bachelor 3