APLIKANTËT FITUESIT NË PROGRAMIN E CIKLIT TË DYTË TË STUDIMIT PËR VITIN AKADEMIK 2019 – 2020, MASTER PROFESIONAL, PËR SHKAK TË KUOTAVE TË PA PLOTËSUARA NË REGJISTRIMET E PERIUDHES 21 – 25 NËNTOR 2019, 10 – 12 DHJETOR 2019 DHE 18 – 19 DHJETOR 2019

STUDENTET E MEPOSHTEM JANE TE LUTUR TE PARAQESIN DOKUMENTACIONIN PLOTESUES PER PERFITIMIN NGA PERJASHTIMI/PERGJYSMIMI I TARIFES SE SHKOLLIMIT.
January 6, 2020
STRUKTURA AKADEMIKE PER VITIN 2019 – 2020 DO TE GJENI DHE ZEVENDESIMET E DITEVE PUSHIM PER SHKAK TE TERMETIT.
January 8, 2020
APLIKANTËT FITUESIT NË PROGRAMIN E CIKLIT TË DYTË TË STUDIMIT PËR VITIN AKADEMIK 2019 – 2020, MASTER PROFESIONAL, PËR SHKAK TË KUOTAVE TË PA PLOTËSUARA NË REGJISTRIMET E PERIUDHES 21 – 25 NËNTOR 2019, 10 – 12 DHJETOR 2019 DHE 18 – 19 DHJETOR 2019

~ KLIKO NË RUBRIKAT E MËPOSHTME

REGJISTRIMI I KANDIDATËVE NË PROGRAMET E STUDIMIT KU JANË SHPALLUR FITUES DO TË REALIZOHET NË SALLËN 104 TË FDUT

NË DITËT E MËPOSHTME :

 

  • E ENJTE DATË 09.01.2020 ORA 08:00 – 16:00
  • E PREMTE DATË 10.01.2020 ORA 08:00 – 16:00

 

APLIKANTET TË CILËT NUK GJEJNË TË DHENAT E TYRE NË LISTAT E PUBLIKUARA REZULTOJNË JO FITUES.

SUKSESE!