Per pezullimin e procesit mesimor

Në kuadër të programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa mobiliteti për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin e Granadës në Spanjë.
November 25, 2019
ELSAlbania
November 26, 2019
Per pezullimin e procesit mesimor

Njoftohen studentet e FDUT, Personeli Akademik, Ndihmes Akademik dhe Administrativ se per shkak te Termetit data 26 dhe 27 Nentor 2019 do te jene pushim.Zevendesimi i mesimit do te behet pergjate muajit dhjetor.