Per pezullimin e procesit mesimor
November 26, 2019
Për miratimin e Rregullores për Zgjedhjet e Para të Këshillave të Studentëve në Universitetin e Tiranës
November 27, 2019
ELSAlbania

ELSA Albania dhe Fakulteti i Drejtësisë, Universiteti i Tiranës solidarizohen me të dëmtuarit dhe të prekurit nga tërmeti. Për t’iu gjendur pranë familjeve dhe personave në nevojë në këto momente të vështira, ELSA ka ngritur një grup vullnetarësh pranë Fakultetit të Drejtësisë, UT për të mbledhur ushqime, veshmbathje apo ndihma të tjera nga studentë apo persona të tjerë vullnetmirë. Grupi i vullnetarëve do të qëndrojë pranë FDUT sot nga ora 16:00 – 18:30, dhe nesër nga ora 10:00 – 17:00. Të gjitha kontributet do t’iu shpërndahen më pas të prekurve nga tërmeti.

ELSAlbania #FDUT #Solidarizohu