Fakulteti i Drejtësisë të Universitetit të Tiranës organizoi në datë 19 nëntor 2019 “Ditët e të Drejtës Evropiane- sezoni 2”
November 21, 2019
APLIKANTËT FITUES NË MASTER PËR VITIN AKADEMIK 2019 – 2020
November 21, 2019
KARTA E STUDENTIT

DUKE JU NJOFTUAR NË LIDHJE ME KARTAT E STUDENTIT, STUDENTËT E FAKULTETIT TË DREJTËSISË UT, TË CILËT AKOMA NUK JANË PAJISUR ME KARTË STUDENTI, POR QË KANË DHE NR. MATRIKILLIMI, MUND TË PARAQITEN NË ZYRËN E KARRIERËS, ORA 09:00 – 11:00, QË TË PAISEN ME PLOTËSOHEN ME KARTAT E STUDENTIT.

PËR MË SHUMË INFO KLIKO KETU -> www.kartaestudentit.al