Mbi aplikimin dhe regjistrimin e studentëve në programet e studimeve të ciklit të dytë në Fakultetin e Drejtësisë të Universitetit të Tiranës në vitin akademik 2019-2020

KLASIFIKIMI I PERSONAVE QE KANE BERE KERKESE PER TRANSFERIM NE FAKULTETIN E DREJTESISE, UT – Bachelor me kohe te plote. VITI AKADEMIK 2019-2020
September 26, 2019
Në kuadër të programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa mobiliteti për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin e Mariborit në Slloveni.
October 3, 2019
Mbi aplikimin dhe regjistrimin e studentëve në programet e studimeve të ciklit të dytë në Fakultetin e Drejtësisë të Universitetit të Tiranës në vitin akademik 2019-2020