KLASIFIKIMI I PERSONAVE QE KANE BERE KERKESE PER TRANSFERIM NE FAKULTETIN E DREJTESISE, UT – Bachelor me kohe te plote. VITI AKADEMIK 2019-2020

MIRATOHET SEZONI I PROVIMEVE TE VEÇANTE TE TETORIT
September 26, 2019
Mbi aplikimin dhe regjistrimin e studentëve në programet e studimeve të ciklit të dytë në Fakultetin e Drejtësisë të Universitetit të Tiranës në vitin akademik 2019-2020
October 3, 2019
KLASIFIKIMI I PERSONAVE QE KANE BERE KERKESE PER TRANSFERIM NE FAKULTETIN E DREJTESISE, UT – Bachelor me kohe te plote. VITI AKADEMIK 2019-2020