“Pyetshtetin.al”

“Ditët e të Drejtës Evropiane- sezoni 1”
June 7, 2019
FTESË PËR PJESËMARRJE
June 11, 2019
“Pyetshtetin.al”

Diten e enjte, ora 11.00, ne auditorin 409, Komisioneri per te Drejten e Informimit dhe Mbrojtjen e te Dhenave Personale dhe Fondacioni Shoqeria e Hapur per Shqiperine organizojne nje takim informues me pedagoge, studente dhe stafin administrativ per njohjen dhe shfrytezimin e Portalit zyrtar “Pyetshtetin.al”.

KLIKO -> Posteri_Pyet_Shtetin

 

 

 

.