ORARI PËR DITËN E SHTUNË DHE DITËN E DIELË.

ORARI DITA E PREMTE
February 7, 2019
Dokumentat që duhet të dorëzojnë studentët sipas kategorive janë si më poshtë.
February 8, 2019
ORARI PËR DITËN E SHTUNË DHE DITËN E DIELË.

Ju njoftojmë se dita e shtunë që do të zëvëndesohet me ditën e enjte në datën 09.02.2019 do të fillojë në orën 14:00 sepse në  ambjentet e gjimnazit do te zhvillohet olimpiada deri në oren 13:30.

 .

 

KLIKO -> E SHTUNË (ORARI TË ENJTES) – ORARI BACHELOR DHE MASTER 2018 – 2019

KLIKO -> E DIELË (ORARI TË PREMTES) – ORARI BACHELOR DHE MASTER 2018 – 2019

 

 

 

.