‘800 vjetori I Magna Carta dhe rendesia e saj ne ndertimin e shtetit te se drejtes’

NJOFTIM
June 3, 2015
Universiteti Tiranes, njofton te gjithe studentet qe ne daten 20 Qershor 2015, zhvillohet testi nderkombetare i gjuhes Angleze: TOEIC L&R
June 8, 2015
‘800 vjetori I Magna Carta dhe rendesia e saj ne ndertimin e shtetit te se drejtes’

Ambasada Britanike dhe Fondacioni Slynn organizuan në ambjentet e Fakultetit të Drejtesisë, Universiteti i Tiranës një leksion të hapur me temë ‘800 vjetori I Magna Carta dhe rendesia e saj ne ndertimin e shtetit te se drejtes’, i cili u mbajt ne datën 4 Qershor, ditën  e enjte, ora 10.00 në sallën e madhe nr. 202 te Fakultetit. Ne kete leksion ishin te pranishem Dekani I Faklutetit te Drejtesise Prof.Dr.Altin Shegani, Prof.Dr.Aurela Anastasi,Pedagoge prane departamentit Publik, Shkelqesia e tij Nicholas Cannon, Ambasador i Mbreterise se Bashkuar ne Shqiperi, gjyqtaret (ne pension) te Gjykates se Apelit te Mbreterise se Bashkuar[i] Sir David Latham dhe Sir Henry Brooke
Leksioni startoi me fjalen hapese te Fakultetit te Drejtesise Prof.Dr.Altin Shegani dhe u pasua nga Prof.Dr.Aurela Anastasi, Pedagoge prane departamentit Publik. Me pas, ndau me studentet e pranishem nje fjalim edhe gjyqtari Sir David Latham.
[i]Gjykata e Apelit e Mbreterise se Bashkuar eshte gjykata e dyte me e larte ne hirearkine e sistemit gjyqesor britanik
Nicholas Cannon CV
SAM_0006 SAM_0011 SAM_0022 SAM_0036 SAM_0054 SAM_0062 SAM_0066 SAM_0068 SAM_0084 SAM_0092 SAM_0106 SAM_0115 SAM_0119 SAM_0124 SAM_0129