Fakulteti i Drejtesise i Universitetit te Tiranes ne bashkepunim me Forumin Veritas organizuan me date 29 prill 2015 aktivitetin me teme 'Are Human Rights the cause or cure for Terrorism?'

Kete te Merkure, ora 11:00 ne Fakultetin e Drejtesise, Forumi Veritas do te organizoje nje aktivitet me teme
April 29, 2015
Skuadra e Fakultetit te Drejtesise mori pjese ne Konkurrimi Rajonal 'Southeast European Regional Moot Court Competition 2015' organizuar nga qendra Civil Rights Defenders, ne Herceg Novi te Malit te Zi me 24-27 prill 2015
April 30, 2015
Fakulteti i Drejtesise i Universitetit te Tiranes ne bashkepunim me Forumin Veritas organizuan me date 29 prill 2015 aktivitetin me teme 'Are Human Rights the cause or cure for Terrorism?'

Aktiviteti bazohet ne nje format i zhvilluar per here te pare ne Universitetin e Harvardit dhe ka si synim nxitjen e dialogut te lire e publik ne arenen e univerisiteteve midis akademikeve si dhe studenteve mbi ceshtje te ndjeshme ne nivelin nderkombetar. Ne debatin e zhvilluar ne Fakultetin e Drejtesise mbi ceshtjen e raportit midis te drejtave te njeriut dhe terrorismit moren pjese Phd. David Mcllroy, Univeristy of London, Prof. Dr. Altin Shegani FDUT & Prof. Asoc. Evis Alimehmeti FDUT.
image11234567