Lajme/Njoftime

Portali i Pedagogëve


Portali për të vendosur notat dhe për të bërë komunikime të ndryshme

Hyni në portal

Portali i Studentëve


Për të pare notat, njoftimet apo komunikime të ndryshme

Hyni në portal

Administrata


Stafi i Universitetit për të aksesuar tek Portali ju lutemi klikoni më poshtë

Hyni në portal